bollie's beenham party

Bollie's Beenham Party

Heeft u iets te vieren?

Wij geven uw feestje een extra boost.

Verjaardagen, jubilea, bruiloft, personeelsfeest, de opening van uw bedrijf of juist zoveel jarig bestaan van uw bedrijf, het afscheid van een collega of juist iets heel anders…

Mealz & More heeft de exclusieve rechten voor de Bollie’s Beenham party’s.

U kunt dan heerlijke verse broodjes met warme Franse beenham met een overheerlijke honing mosterdsaus. We hebben diverse arrangementen o.a met een gezellige muzikale ondersteuning tot aan een live zingende zanger met het befaamde Bollie’s-Lied.

Bollie’s is een geregistreerd en erkend merk van Homeko-Hoefsmit B.V.. Het merk voert de volgende producten: hele beenhammen, gesneden beenhammen en sauzen.
De combinatie van de Bollie’s Franse Beenham met Bollie’s Franse Beenham Saus zorgt voor een geniale smaaksensatie.
Het merk staat hiernaast ook bekend om zijn hoge kwaliteit. De ingrediënten van deze producten worden nauwkeurig geselecteerd en de producten worden onder strenge toezicht geproduceerd. Alleen op deze manier kan de hoogste kwaliteit gewaarborgd worden, wat leidt tot de ultieme smaakbeleving.
De Bollie’s Franse Beenham en Bollie’s Beenham Saus zijn veelzijdige producten en kunnen zowel warm of koud worden gegeten. De ideale oplossing voor een feestje, of gemakkelijk als hoofdingrediënt op een broodje beenham.
U heeft geen muziek? Geen probleem!
Wij hebben verschillende arrangementen om uw evenement muzikaal te ondersteunen, van cd tot aan zanger.
Neem contact op om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

E-mail verzonden